Send en hilsen her, hvis du har købt noget du er blevet rigtig glad for, eller hvis du har noget andet på hjertet. Jeg vil blive rigtig glad for din hilsen.

Skriv besked...
StinesKager | www.stineskager.dk
09/05-2011
Hej og tusind tak for dine rare og ikke mindst meget flotte ord, på min hjemmeside. Det er glæder bare så meget at få af vide, og motivere mig til at fortsætte. Så tusind tak :) Farverne køber jeg i Holland, hvis hjemmesideadresse er http://www.deleukstetaartenshop.nl/. På deres side kan man trykke på et flag ude til højre, så bliver teksten på engelsk :) Jeg bruger mærket "sugarflair". Kagebutikken.dk har de flotteste glimmerfarver/pulver, som lige giver det sidste touch, så dem bruger jeg også :) Nu ved jeg ikke hvad din far anvender mht. matrialer til modellering, men jeg bruger fondant, som er en del lettere at arbejde med end f.eks. marcipan :) Det er en fin hjemmeside du har her i øvrigt ;)
Sofie
07/05-2011
Hej! Har lige købt et smukt smukt regnbuefarvet skørt! Super god service! Skønt skørt, hurtigt, og enormt hjælpsom, er bare nogle af de komplimenter jeg kan give omkring servicen, samt mange flere selvfølgelig.. :-) Tusind tak for den gode service!
sabine agnoletti
02/04-2011
hej jeg har lige købt to tyl nederdele de er så smukke og fine. jeg er meget tilfreds med mine flotte nederdele og den gode servis . den ene som er rød skal jeg bruge til min 18 års fødselsdag . jeg kan ikke vente med at føre mig frem i min flotte røde nederdel. tak for et par skønne tyl nederdele.
Christina
20/02-2011
Hej! Vi har lige købt "mariehøne" kjolen og min datter Caroline har danset rundt i det i begejstring. Supersmukt og lige noget der hitter til en pige på 5 år :-)
Madeleine
12/02-2011
Modtog det fedeste skørt nogensinde ! samt et super fint korset ! dette var til min galla og jeg fik ikke andet end komplimenter for mit fine fine tøj ! Det var hurtig og god handel- med fantastisk god service. Kunne ikke have ønsket mig bedre. Klart et sted jeg vil handle igen ! Tak for hurtig og god service, og et super fint outfit! Kærlig hilsen Madeleine
Marlene
18/01-2011
Hej Marlies Har lige modtaget det mest fantastiske regnbuet farvet struttende tylskørt, som skal bruges til Kamilles konfirmation. Konfirmationen er først i maj, men nu kan vi gå og se på de smukke farver her i den mørke tid.... Vi vil helt sikkert fortælle vidt og bredt om dine fantastiske skørter....Endnu engang tak
Irene (Luna's mor)
26/12-2010
Fik lavet det skønneste lille lilla tylskørte til min datters Kitty-build-a-bear, og det vakte stor glæde da Luna pakkede gaven op juleaften. Virkelig smukt og det er ikke sidste gang vi handler hos dig (på Trendsales). Mange tak for en perfekt og hurtig handel. Hilsen Irene, Luna og Kitty-Michella
Marlies | www.unika4u.dk
20/12-2010
Skynd dig at sende en hilsen her- jeg vil blive SÅ glad for din hilsen Marlies/Unika4u
<< 1-33 [ 34-66 ]
Unika4U | Klitrosevej19, 4400 Kalundborg - Danmark | Tlf.: 40579156 | m.e@os.dk