Generelle info

Kære Kunde.
 
Nedenstående er Unika4u´s gældende betingelser. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du naturligvis altid velkomme til at kontakte mig, enten pr. mail m.e@os.dk, eller pr. telefon: 40579156
 
Bestilling af varer:
  
Når du finder en vare du ønsker at bestille, ligger du den i varekurven og til slut vælger du betalingsform mm. Du modtager en bekræftende mail på din ordre, denne modtager du pr. mail.
 
Betaling:
  
Du har muligheden for benytte det on-line betalings system, enten med dankort eller direkte til min konto via en bankoverførsel.
 
Ønsker du at benytte dig af bank overførsel, skal du indbetale beløb incl. porto på min  konto, og husk at tilføje hvem der er indbetaler (tilføj: navn, adresse og tlf. nr.). Send derefter en mail til mig på: m.e@os.dk, så jeg ved at du har indbetalt- da det ikke er så ofte jeg får tjekket kontoen.
Mine bank data er:
Danske Bank.
Reg. nr.: 4690
Konto nummer: 10411092
 
Når du bestiller en varer, skal du indbetale beløbet senest 3 dage efter bestillingen. Bestillingen anses først for værende gældende når jeg har modtaget din indbetaling.
 
Kun varer betalt, anses som værende bestilt.
 
Leveringstid:
 
Der vil være en leveringstid på mellem 3 og 14 arbejdsdage. Skulle du dog have et specielt ønske om leveringstid, er der stor sandsynlighed for at jeg kan imøde komme dette.
 
Hvis varen ikke lever op til dine forventninger:
 
 
Du har altid 14 dages returret- dog IKKE på varer der er syet specielt efter mål/model du selv har angivet/bestilt/ønsket.
 
ALLE skørter/kostumer/kjoler lavet i tyl, kan IKKE returneresl- da disse håndlaves specielt til din bestilling. Dette er i overensstemmelse med forbrugesstyrrelsens regler for håndlavede varer, som laves på bestilling. ALLE tyl skørter, tyl kjoler og kostumer håndlaves ved DIN specifikke bestilling hos Unika4u- de laves ALLE kun når de er bestilt og betalt.
 
Ønsker du at returnerer en af de vare der IKKE er speciallavet/håndlavet hos Unika4u, skal denne naturligvis leveres tilbage i samme stand som den er modtaget. Varen må ikke have været udsat for røg og/eller kraftig parfume eller andre dufte der hænger i varen. Ved returnering af varer, afholder kunden selv returportoen.
 
 
Tekstilerne jeg bruger (herunde ikke tyllen):
 
Tekstiler er alle vasket før klipning, med mindre andet er angivet.
Jeg anbefaler max 40 grader ved vask, og luft tørring, da dette forlænger tøjet levetid betragteligt.
Jeg anbefaler også at stryge tøjet på vrangsiden, eller med et klæde imellem strygejern og tøj, da dette mindsker risikoen for "blanke mærker", på tøjet.
 
Jeg  ser frem til at modtaget din ordre og håber at du må blive rigtig glad for dit indkøb
 
De varmeste hilsner
Marlies/Unika4U
Unika4U | Klitrosevej 19, 4400 Kalundborg - Danmark | Tlf.: 40579156