Varekatalog Sportstøj mm
Body Rock Sports er eksklusivt sportstøj, som også kan bruges som everyday wear.
 
Vi har den store glæde at være eksklusive sælgere på det danske marked af dette super fantastiske sportstøj, som er kendetegnet ved at være eksklusivt tøj i HØJ kvalitet, yderst feminint. Sportstøj for den bevidste fashionista der ikke vil nøjes med det sportstøj alle andre har. Her ser du fantastisk tøj, hvor mode og træning mødes på et højere plan.
 
Tøjet designes af Kelly Dooley i USA, New York, hvor det meste af tøjet også produceres.
 
Ved flere af varerne er der valgmuligheder, hvilket betyder at du kan vælge at få tilføjet eksempelvis swarovski sten eller de moderne studs på tøjet.
 
Tøjet vinder løbende anerkendelser i USA for bedste sportstøj.
 
Vælg dette fantastiske, eksklusive, unikke og super lækre tøj, som flere af de kendte stjerner i USA også vælger (se gerne i de forskellige lookbooks her på siden).
 
Skulle du ønske at få en sports bh hvor du selv vælger stof og mange andre detajler, så skriv blot en mail til os, så får vi dette ønske til at gå i opfyldelse for dig.
 
I vores priser er indeholdt shipping, told, mm- så du får disse fantastiske varerne til yderst fordelagtige  priser.
 
Kast dig over Body Rock Sports mange helt fantastiske varer- mix og match som det passer dig bedst, og GLÆD dig til det unikke, eksklusive tøj som du helt sikkert vil elske.
Unika4U | Klitrosevej19, 4400 Kalundborg - Danmark | Tlf.: 40579156 | m.e@os.dk